BELANGRIJK CORONA NIEUWS

UPDATE CORONAVIRUS 1 APRIL 2020

Op 31-03-2020 heeft de overheid bekend gemaakt de regels langer van kracht te houden ten aanzien van de bestrijding van het Coronavirus.

Alleen op uitdrukkelijke verwijzing van de huisarts of specialist is het ons nog toegestaan om fysiek te behandelen. Dit alles alleen na telefonische screening vooraf en onder strikte preventieve maatregelen.

Ondanks dat dit betekent dat wij onze praktijk nagenoeg moeten sluiten zullen wij alles in het werk stellen om u op andere manieren te ondersteunen en van advies te voorzien.
Waar mogelijk zullen wij via digitale weg, bijvoorbeeld door beeldbellen, begeleiding blijven geven. De mogelijkheid om een telefonisch consult in te plannen blijft bestaan. Hierbij kunt u denken aan advies, bepaalde oefeningen of het opstellen van een oefenprogramma voor thuis.
Voorlopig geldt de sluiting tot 28 april. Wij blijven telefonisch bereikbaar voor al uw vragen op telefoonnummer 046-4234582 of mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alle patiƫnten die momenteel bij ons onder behandeling zijn worden telefonisch benaderd om uitleg te geven.
De impact van de corona crisis op de gehele samenleving is groot. Laten we proberen elkaar te helpen waar mogelijk. Wij wensen iedereen veel sterkte in de komende moeilijke weken. Blijf gezond!
Team Asego Fysiotherapie